Nabeschouwing Shrewsbury Town - Doncaster Rovers (0-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 april 2021 - 13:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 17 april 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Doncaster Rovers (0-2)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 0-2 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door F. Okenabirhie, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. Doncaster Rovers vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Richards op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Doncaster Rovers.

LIVE Shrewsbury Town - Doncaster Rovers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt F. Okenabirhie Doncaster Rovers 0-1
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel B. Walker voor R. Williams Shrewsbury Town
62' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. John-Jules voor J. Coppinger Doncaster Rovers
74' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Eyenga-Lokilo voor J. Sims Doncaster Rovers
77' Wissel Shrewsbury Town Wissel C. Caton voor D. Udoh Shrewsbury Town
80' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. Richards met assist van F. Okenabirhie Doncaster Rovers 0-2
89' Wissel Doncaster Rovers Wissel E. Williams voor T. Richards Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Doncaster Rovers
Opstellingen Shrewsbury Town - Doncaster Rovers
De opstellingen van Shrewsbury Town en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Doncaster Rovers

Shrewsbury Town en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 42e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Doncaster Rovers in de League One vond plaats op 22 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Shrewsbury Town favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Doncaster Rovers slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Shrewsbury Town 5
Winst Doncaster Rovers 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 18e positie staat, terwijl we Doncaster Rovers terugvinden op de 12e plaats.