Nabeschouwing Shrewsbury Town - Gillingham (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 3 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 3 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Gillingham (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Shrewsbury Town en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door B. Walker, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Gillingham het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk J. Graham die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Shrewsbury Town - Gillingham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt B. Walker met assist van S. Whalley Shrewsbury Town 1-0
40' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Daniels voor S. Whalley Shrewsbury Town
46' Wissel Gillingham Wissel D. Drysdale voor J. Mellis Gillingham
56' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Pierre Shrewsbury Town
73' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Drysdale Gillingham
75' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
77' Wissel Gillingham Wissel T. Coyle voor T. OConnor Gillingham
81' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. High voor R. Barnett Shrewsbury Town
85' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor D. Samuel Gillingham
94' Doelpunt Gillingham Doelpunt J. Graham Gillingham 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Gillingham
Opstellingen Shrewsbury Town - Gillingham
De opstellingen van Shrewsbury Town en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Gillingham

Shrewsbury Town en Gillingham treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Adcock en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Gillingham in de League One vond plaats op 29 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Shrewsbury Town favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Gillingham slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Shrewsbury Town 4
Winst Gillingham 2
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 20e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 7e plaats.