Nabeschouwing Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons (4-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 23 februari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 23 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons (4-2)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 4-2 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Shrewsbury Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Goss. Een penalty zorgde er later in de 8e minuut voor dat Shrewsbury Town via O. Norburn op 2-0 kwam te staan. In de 20e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het C. Main van Shrewsbury Town die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Na 22 minuten deed W. Grigg iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Milton Keynes Dons werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 57e minuut nadat S. Goss namens Shrewsbury Town de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Milton Keynes Dons speler C. Brown, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Leigh Doughty en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt S. Goss met assist van D. Love Shrewsbury Town 1-0
8' Penalty Shrewsbury Town Penalty O. Norburn Shrewsbury Town 2-0
18' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Daniels voor D. Love Shrewsbury Town
20' Penalty Shrewsbury Town Penalty C. Main Shrewsbury Town 3-0
22' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt W. Grigg met assist van E. Laird Milton Keynes Dons 3-1
57' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt S. Goss met assist van J. Vela Shrewsbury Town 4-1
58' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Harvie voor Z. Jules Milton Keynes Dons
58' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Houghton voor B. Gladwin Milton Keynes Dons
58' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Mason voor W. Grigg Milton Keynes Dons
59' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor C. Jerome Milton Keynes Dons
63' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brown voor C. Jerome Milton Keynes Dons
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Sorensen voor E. Laird Milton Keynes Dons
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Pyke voor C. Main Shrewsbury Town
81' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Daniels Shrewsbury Town
82' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Brown met assist van A. Surman Milton Keynes Dons 4-2
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Golbourne voor S. Goss Shrewsbury Town
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor S. Whalley Shrewsbury Town
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Edwards voor H. Chapman Shrewsbury Town
95' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor H. Darling Milton Keynes Dons
95' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Edwards Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons
Opstellingen Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Shrewsbury Town en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.