Nabeschouwing Shrewsbury Town - Rochdale (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Rochdale (1-2)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door O. Rathbone, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Newby op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Shrewsbury Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Pierre. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Shrewsbury Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carl Brook, waardoor Rochdale dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Shrewsbury Town - Rochdale 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Rochdale Doelpunt O. Rathbone met assist van J. Keohane Rochdale 0-1
36' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Newby met assist van M. Lund Rochdale 0-2
39' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Vela Shrewsbury Town
47' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt A. Pierre met assist van C. Daniels Shrewsbury Town 1-2
59' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor M. Fossey Shrewsbury Town
69' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Barnett voor S. High Shrewsbury Town
71' Wissel Rochdale Wissel R. McLaughlin voor A. Newby Rochdale
80' Wissel Rochdale Wissel J. McNulty voor J. Beesley Rochdale
86' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Pierre Shrewsbury Town
88' Wissel Shrewsbury Town Wissel B. Walker voor J. Vela Shrewsbury Town
91' Wissel Rochdale Wissel M. Done voor J. Ryan Rochdale
92' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Zamburek voor M. Fossey Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Rochdale
Opstellingen Shrewsbury Town - Rochdale
De opstellingen van Shrewsbury Town en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.