Nabeschouwing Sunderland - Bristol Rovers (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 12 september 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Sunderland het zaterdag 12 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Bristol Rovers (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Sunderland en Bristol Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. L. Leahy maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bristol Rovers vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Sunderland het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk C. Maguire die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 96e minuut moest Sunderland verder met een man minder nadat G. Dobson een rode kaart had gekregen. Het lukte Bristol Rovers in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sunderland - Bristol Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Bristol Rovers Penalty L. Leahy Bristol Rovers 0-1
21' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor B. Wright Sunderland
55' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Ayunga voor B. Hanlan Bristol Rovers
67' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Hargreaves voor S. Nicholson Bristol Rovers
67' Wissel Sunderland Wissel D. Graham voor W. Grigg Sunderland
73' Wissel Bristol Rovers Wissel D. Tutonda voor L. Leahy Bristol Rovers
78' Wissel Sunderland Wissel C. Wyke voor A. OBrien Sunderland
78' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor B. Wright Sunderland
82' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Maguire Sunderland 1-1
95' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Jaakkola Bristol Rovers
96' Rode kaart Sunderland Rode kaart voor G. Dobson Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Bristol Rovers
Opstellingen Sunderland - Bristol Rovers
De opstellingen van Sunderland en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.