Nabeschouwing Sunderland - Burton Albion (1-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 1 december 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Sunderland het dinsdag 1 december 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Burton Albion (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Sunderland en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door C. Vernam, waarmee Burton Albion met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sunderland het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk M. Power die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sunderland - Burton Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel Sunderland Wissel D. Graham voor C. Wyke Sunderland
31' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor R. Edwards Burton Albion
60' Doelpunt Burton Albion Doelpunt C. Vernam Burton Albion 0-1
70' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor E. Embleton Sunderland
71' Wissel Sunderland Wissel W. Grigg voor T. Flanagan Sunderland
82' Wissel Burton Albion Wissel O. Gallacher voor J. Powell Burton Albion
85' Doelpunt Sunderland Doelpunt M. Power met assist van D. Hume Sunderland 1-1
88' Wissel Burton Albion Wissel B. Fox voor S. Quinn Burton Albion
91' Wissel Burton Albion Wissel J. J. OToole voor C. Vernam Burton Albion
92' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor O. Gallacher Burton Albion
95' Wissel Sunderland Wissel D. Sanderson voor L. ONien Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Burton Albion
Opstellingen Sunderland - Burton Albion
De opstellingen van Sunderland en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sunderland - Burton Albion

Sunderland en Burton Albion treffen elkaar in de 15e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Burton Albion in de League One vond plaats op 18 april 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Burton Albion favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sunderland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sunderland. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sunderland 0
Winst Burton Albion 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 8e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 22e plaats.