Nabeschouwing Sunderland - Charlton Athletic (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 10 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Sunderland het zaterdag 10 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Charlton Athletic (1-2)

Het League One duel tussen Sunderland en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Scowen zette Charlton Athletic op een 0-1 voorsprong in de 31e minuut van de wedstrijd. Charlton Athletic vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Gilbey op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Sunderland de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Scowen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sunderland kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Charlton Athletic dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Charlton Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Eigen doelpunt Charlton Athletic Eigen doelpunt J. Scowen Charlton Athletic 0-1
49' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Forster-Caskey Charlton Athletic
57' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
60' Wissel Sunderland Wissel C. McLaughlin voor A. OBrien Sunderland
60' Wissel Sunderland Wissel J. Jones voor C. Winchester Sunderland
61' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt A. Gilbey met assist van J. Stockley Charlton Athletic 0-2
62' Wissel Sunderland Wissel R. Stewart voor C. McFadzean Sunderland
62' Wissel Sunderland Wissel D. Hume voor L. Gooch Sunderland
66' Wissel Charlton Athletic Wissel L. Millar voor I. Maatsen Charlton Athletic
73' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Gunter voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
77' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Scowen Sunderland 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Charlton Athletic
Opstellingen Sunderland - Charlton Athletic
De opstellingen van Sunderland en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.