Nabeschouwing Sunderland - Crewe Alexandra (1-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 20 oktober 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Sunderland het dinsdag 20 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Crewe Alexandra (1-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door C. Wyke, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sunderland dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sunderland uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sunderland - Crewe Alexandra 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Wyke met assist van L. Gooch Sunderland 1-0
57' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Dale voor D. Powell Crewe Alexandra
66' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor W. Jaaskelainen Crewe Alexandra
67' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor O. Finney Crewe Alexandra
71' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor P. Ng Crewe Alexandra
74' Wissel Sunderland Wissel A. OBrien voor C. Maguire Sunderland
82' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor C. Kirk Crewe Alexandra
84' Wissel Sunderland Wissel G. Dobson voor J. Scowen Sunderland
87' Wissel Sunderland Wissel T. Flanagan voor L. Gooch Sunderland
91' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor R. Wintle Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Crewe Alexandra
Opstellingen Sunderland - Crewe Alexandra
De opstellingen van Sunderland en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.