Nabeschouwing Sunderland - Ipswich Town (2-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 3 november 2020 - 20:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Sunderland het dinsdag 3 november 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Ipswich Town (2-1)

Het League One duel tussen Sunderland en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Wyke, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Lankester, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut moest Ipswich Town verder met een man minder nadat A. Dozzell een rode kaart had gekregen.

G. Leadbitter zette Sunderland even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Peter Wright toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Wright, waardoor Sunderland dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Ipswich Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Wyke met assist van L. Gooch Sunderland 1-0
38' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Lankester met assist van G. Edwards Ipswich Town 1-1
46' Wissel Sunderland Wissel M. Power voor J. Scowen Sunderland
68' Wissel Sunderland Wissel D. Graham voor C. Maguire Sunderland
72' Rode kaart Ipswich Town Rode kaart voor A. Dozzell Ipswich Town
76' Wissel Ipswich Town Wissel O. Hawkins voor K. Jackson Ipswich Town
78' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Leadbitter Sunderland
82' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Hume Sunderland
84' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. McGuinness Ipswich Town
84' Penalty Sunderland Penalty G. Leadbitter Sunderland 2-1
89' Wissel Ipswich Town Wissel K. Bennetts voor J. Lankester Ipswich Town
90' Wissel Sunderland Wissel D. Sanderson voor L. Gooch Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Ipswich Town
Opstellingen Sunderland - Ipswich Town
De opstellingen van Sunderland en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.