Nabeschouwing Sunderland - Shrewsbury Town (1-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 23 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Sunderland het zaterdag 23 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Shrewsbury Town (1-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door C. Wyke, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sunderland.

LIVE Sunderland - Shrewsbury Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Wyke met assist van A. McGeady Sunderland 1-0
28' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. McGeady Sunderland
66' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Sears voor R. Williams Shrewsbury Town
67' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor J. Diamond Sunderland
74' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Pierre Shrewsbury Town
76' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Leadbitter Sunderland
78' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Goss voor L. Clarke Shrewsbury Town
81' Wissel Sunderland Wissel C. Winchester voor A. McGeady Sunderland
88' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor J. Scowen Sunderland
88' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor D. Love Shrewsbury Town
93' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Vela Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Shrewsbury Town
Opstellingen Sunderland - Shrewsbury Town
De opstellingen van Sunderland en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sunderland - Shrewsbury Town

Sunderland en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 4 april 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sunderland als Shrewsbury Town wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Sunderland 1
Winst Shrewsbury Town 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 9e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 17e plaats.