Nabeschouwing Swindon Town - Blackpool (0-2) || League One 2020/2021

Vrijdag 2 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het vrijdag 2 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Blackpool (0-2)

Het League One duel tussen Swindon Town en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door E. Simms, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Yates op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Blackpool.

LIVE Swindon Town - Blackpool 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Dougall Blackpool
44' Doelpunt Blackpool Doelpunt E. Simms met assist van J. Gabriel Blackpool 0-1
61' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van D. Gretarsson Blackpool 0-2
67' Wissel Blackpool Wissel D. Mitchell voor E. Simms Blackpool
71' Wissel Swindon Town Wissel T. Smith voor P. Caddis Swindon Town
71' Wissel Swindon Town Wissel J. Grounds voor D. Thompson Swindon Town
71' Wissel Swindon Town Wissel J. Grant voor S. Twine Swindon Town
71' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor B. Pitman Swindon Town
77' Wissel Blackpool Wissel J. Thorniley voor D. Gretarsson Blackpool
85' Wissel Blackpool Wissel E. Robson voor S. Kaikai Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Blackpool
Opstellingen Swindon Town - Blackpool
De opstellingen van Swindon Town en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Swindon Town - Blackpool

Swindon Town en Blackpool treffen elkaar in de 39e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Boyeson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swindon Town en Blackpool in de League One vond plaats op 19 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Blackpool favoriet. 2 keer wist de ploeg van Swindon Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Swindon Town. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Swindon Town 1
Winst Blackpool 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swindon Town op een 19e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 8e plaats.