Nabeschouwing Swindon Town - Bristol Rovers (1-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 21 november 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 21 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Bristol Rovers (1-0)

Het League One duel tussen Swindon Town en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 1-0 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door B. Pitman, waarmee Swindon Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Swindon Town uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Swindon Town - Bristol Rovers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Donohue Swindon Town
55' Wissel Swindon Town Wissel J. Stevens voor J. Smith Swindon Town
62' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Grounds Swindon Town
64' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor A. Odimayo Swindon Town
71' Wissel Swindon Town Wissel J. Grant voor J. Payne Swindon Town
73' Wissel Bristol Rovers Wissel Z. Westbrooke voor C. Harries Bristol Rovers
76' Doelpunt Swindon Town Doelpunt B. Pitman met assist van M. Smith Swindon Town 1-0
81' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Nicholson Bristol Rovers
89' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Koiki voor D. Tutonda Bristol Rovers
89' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Baldwin voor L. McCormick Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Bristol Rovers
Opstellingen Swindon Town - Bristol Rovers
De opstellingen van Swindon Town en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Swindon Town - Bristol Rovers

Swindon Town en Bristol Rovers treffen elkaar in de 13e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swindon Town en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 28 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Bristol Rovers favoriet. 5 keer wist de ploeg van Swindon Town te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Swindon Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Swindon Town 4
Winst Bristol Rovers 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swindon Town op een 20e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 18e plaats.