Nabeschouwing Swindon Town - Charlton Athletic (2-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 19 december 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 19 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Charlton Athletic (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Swindon Town en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door D. Jaiyesimi, waarmee Swindon Town met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Bogle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette C. Aneke zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Swindon Town nadat B. Pitman in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Swindon Town - Charlton Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Swindon Town Doelpunt D. Jaiyesimi met assist van D. Conroy Swindon Town 1-0
37' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt O. Bogle met assist van I. Maatsen Charlton Athletic 1-1
46' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor O. Bogle Charlton Athletic
48' Wissel Swindon Town Wissel J. Payne voor J. Smith Swindon Town
53' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Forster-Caskey Charlton Athletic
61' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Aneke met assist van C. Washington Charlton Athletic 1-2
62' Wissel Swindon Town Wissel B. Pitman voor T. Smith Swindon Town
63' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor A. Odimayo Swindon Town
67' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Purrington voor J. Forster-Caskey Charlton Athletic
72' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Matthews voor M. Maddison Charlton Athletic
85' Wissel Swindon Town Wissel R. Hunt voor A. Grant Swindon Town
86' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Purrington Charlton Athletic
90' Doelpunt Swindon Town Doelpunt B. Pitman met assist van M. Smith Swindon Town 2-2
93' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor B. Pitman Swindon Town
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Charlton Athletic
Opstellingen Swindon Town - Charlton Athletic
De opstellingen van Swindon Town en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.