Nabeschouwing Swindon Town - Crewe Alexandra (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 20 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 20 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Crewe Alexandra (2-1)

Het League One duel tussen Swindon Town en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Crewe Alexandra kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van T. Lowery. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Johnson zorgde ervoor dat Swindon Town op 1-1 kwam te staan in de 10e minuut. In de 94e minuut zette S. Twine zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Swindon Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Swindon Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swindon Town - Crewe Alexandra 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt T. Lowery met assist van M. Mandron Crewe Alexandra 0-1
10' Eigen doelpunt Swindon Town Eigen doelpunt T. Johnson Swindon Town 1-1
70' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor T. Lowery Crewe Alexandra
71' Wissel Swindon Town Wissel S. Twine voor C. Missilou Swindon Town
77' Wissel Crewe Alexandra Wissel D. Powell voor O. Dale Crewe Alexandra
81' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor J. Garrick Swindon Town
84' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Thompson Swindon Town
89' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor M. Mandron Crewe Alexandra
94' Wissel Swindon Town Wissel A. Odimayo voor P. Caddis Swindon Town
94' Wissel Crewe Alexandra Wissel A. Evans voor T. Lowery Crewe Alexandra
94' Doelpunt Swindon Town Doelpunt S. Twine Swindon Town 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Crewe Alexandra
Opstellingen Swindon Town - Crewe Alexandra
De opstellingen van Swindon Town en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.