Nabeschouwing Swindon Town - Doncaster Rovers (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 16 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 16 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Doncaster Rovers (1-2)

Het League One duel tussen Swindon Town en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-2 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Doncaster Rovers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Okenabirhie. Doncaster Rovers vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Okenabirhie op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Swindon Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Hope. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Swindon Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Yates, waardoor Doncaster Rovers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swindon Town - Doncaster Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt F. Okenabirhie met assist van R. James Doncaster Rovers 0-1
27' Wissel Swindon Town Wissel T. Curran voor Z. Fryers Swindon Town
33' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor F. Okenabirhie Doncaster Rovers
46' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt F. Okenabirhie met assist van A. Butler Doncaster Rovers 0-2
52' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor E. Simoes Doncaster Rovers
57' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Smith voor E. Simoes Doncaster Rovers
59' Wissel Swindon Town Wissel J. Smith voor M. Smith Swindon Town
60' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor B. Pitman Swindon Town
64' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Conroy Swindon Town
66' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Thompson Swindon Town
71' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Butler Doncaster Rovers
73' Doelpunt Swindon Town Doelpunt H. Hope met assist van S. Twine Swindon Town 1-2
74' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Greaves voor T. Richards Doncaster Rovers
74' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Taylor voor J. Eyenga-Lokilo Doncaster Rovers
76' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor T. Curran Swindon Town
81' Wissel Doncaster Rovers Wissel D. Amos voor T. John-Jules Doncaster Rovers
85' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor R. James Doncaster Rovers
95' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Greaves Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Doncaster Rovers
Opstellingen Swindon Town - Doncaster Rovers
De opstellingen van Swindon Town en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.