Nabeschouwing Swindon Town - Fleetwood Town (0-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 12 december 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 12 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Fleetwood Town (0-1)

Het League One duel tussen Swindon Town en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door P. Madden, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Fleetwood Town.

LIVE Swindon Town - Fleetwood Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden met assist van J. Morris Fleetwood Town 0-1
35' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor H. Hope Swindon Town
57' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Camps Fleetwood Town
61' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Grounds Swindon Town
69' Wissel Swindon Town Wissel Z. Fryers voor D. Conroy Swindon Town
71' Wissel Swindon Town Wissel J. Smith voor T. Smith Swindon Town
74' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Evans voor B. McKay Fleetwood Town
75' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Rossiter voor C. Camps Fleetwood Town
75' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Whelan voor P. Coutts Fleetwood Town
82' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Connolly Fleetwood Town
84' Wissel Fleetwood Town Wissel M. Duffy voor J. Morris Fleetwood Town
93' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor M. Duffy Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Fleetwood Town
Opstellingen Swindon Town - Fleetwood Town
De opstellingen van Swindon Town en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Swindon Town - Fleetwood Town

Swindon Town en Fleetwood Town treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Pollard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swindon Town en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 1 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swindon Town. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Swindon Town favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Fleetwood Town slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Swindon Town 2
Winst Fleetwood Town 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swindon Town op een 20e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 10e plaats.