Nabeschouwing Swindon Town - Hull City (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 31 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 31 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Hull City (2-1)

Het League One duel tussen Swindon Town en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 2-1 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door K. Lewis-Potter, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Swindon Town kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Caddis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette J. Grant zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Swindon Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Coggins, waardoor Swindon Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swindon Town - Hull City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Hull City Doelpunt K. Lewis-Potter met assist van G. Honeyman Hull City 0-1
31' Doelpunt Swindon Town Doelpunt P. Caddis met assist van J. Smith Swindon Town 1-1
54' Doelpunt Swindon Town Doelpunt J. Grant met assist van H. Hope Swindon Town 2-1
58' Wissel Hull City Wissel J. Magennis voor T. Eaves Hull City
59' Wissel Hull City Wissel J. Scott voor M. Wilks Hull City
66' Wissel Hull City Wissel T. Mayer voor G. Docherty Hull City
76' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. de Wijs Hull City
83' Wissel Swindon Town Wissel E. Iandolo voor J. Grant Swindon Town
86' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Elder Hull City
91' Wissel Swindon Town Wissel B. Pitman voor J. Smith Swindon Town
95' Gele kaart Hull City Gele kaart voor K. Lewis-Potter Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Hull City
Opstellingen Swindon Town - Hull City
De opstellingen van Swindon Town en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.