Nabeschouwing Swindon Town - Ipswich Town (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 1 mei 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 1 mei 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Ipswich Town (1-2)

Het League One duel tussen Swindon Town en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. J. Norwood maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ipswich Town vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Ipswich Town vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Norwood op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Swindon Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Pitman. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Swindon Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Ipswich Town kreeg een penalty toegewezen in de 74e minuut, die werd genomen door J. Norwood. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Johnson, waardoor Ipswich Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swindon Town - Ipswich Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Thompson Swindon Town
43' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Grounds Swindon Town
44' Penalty Ipswich Town Penalty J. Norwood Ipswich Town 0-1
46' Wissel Swindon Town Wissel T. Broadbent voor J. Grounds Swindon Town
56' Wissel Swindon Town Wissel J. Garrick voor J. Payne Swindon Town
58' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Norwood Ipswich Town 0-2
61' Wissel Ipswich Town Wissel T. Parrott voor T. Bishop Ipswich Town
62' Wissel Swindon Town Wissel T. Curran voor C. Missilou Swindon Town
70' Wissel Ipswich Town Wissel J. Harrop voor G. Edwards Ipswich Town
70' Wissel Ipswich Town Wissel K. Bennetts voor A. Dobra Ipswich Town
71' Doelpunt Swindon Town Doelpunt B. Pitman met assist van J. Garrick Swindon Town 1-2
73' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor T. Curran Swindon Town
74' Penalty gemist Ipswich Town Penalty gemist J. Norwood Ipswich Town
81' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor F. Downes Ipswich Town
82' Wissel Swindon Town Wissel J. Grant voor S. Twine Swindon Town
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Ipswich Town
Opstellingen Swindon Town - Ipswich Town
De opstellingen van Swindon Town en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.