Nabeschouwing Swindon Town - Milton Keynes Dons (1-4) || League One 2020/2021

Dinsdag 29 december 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het dinsdag 29 december 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Milton Keynes Dons (1-4)

Het League One duel tussen Swindon Town en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 1-4 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Milton Keynes Dons kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Jerome. Milton Keynes Dons vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Harvie op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist Swindon Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Payne.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor Milton Keynes Dons vergroot nadat C. Jerome de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist R. Poole namens Milton Keynes Dons de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4. Na 83 minuten werd R. Hunt van Swindon Town met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sam Purkiss en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Swindon Town - Milton Keynes Dons 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Jerome Milton Keynes Dons 0-1
28' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt D. Harvie met assist van S. Fraser Milton Keynes Dons 0-2
37' Doelpunt Swindon Town Doelpunt J. Payne Swindon Town 1-2
40' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Jerome met assist van B. Gladwin Milton Keynes Dons 1-3
46' Wissel Swindon Town Wissel R. Hunt voor A. Odimayo Swindon Town
46' Wissel Swindon Town Wissel J. Stevens voor A. Grant Swindon Town
46' Wissel Swindon Town Wissel B. Pitman voor M. Smith Swindon Town
49' Wissel Swindon Town Wissel P. Caddis voor J. Grounds Swindon Town
63' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Mason voor B. Gladwin Milton Keynes Dons
68' Wissel Swindon Town Wissel J. Lyden voor M. Baudry Swindon Town
77' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt R. Poole met assist van D. Harvie Milton Keynes Dons 1-4
83' Rode kaart Swindon Town Rode kaart voor R. Hunt Swindon Town
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Freeman voor R. Poole Milton Keynes Dons
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Johnson voor A. Surman Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Milton Keynes Dons
Opstellingen Swindon Town - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Swindon Town en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.