Nabeschouwing Swindon Town - Northampton Town (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 27 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 27 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Northampton Town (2-1)

Het League One duel tussen Swindon Town en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 2-1 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door R. Watson, waarmee Northampton Town met 0-1 de leiding nam. Swindon Town kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Twine, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette B. Pitman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Swindon Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Speedie, waardoor Swindon Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swindon Town - Northampton Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel Northampton Town Wissel F. Horsfall voor A. Sheehan Northampton Town
26' Doelpunt Northampton Town Doelpunt R. Watson met assist van S. Hoskins Northampton Town 0-1
47' Doelpunt Swindon Town Doelpunt S. Twine Swindon Town 1-1
51' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor M. Palmer Swindon Town
57' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor D. Thompson Swindon Town
64' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Mills Northampton Town
67' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Grounds Swindon Town
69' Doelpunt Swindon Town Doelpunt B. Pitman met assist van J. Garrick Swindon Town 2-1
74' Wissel Northampton Town Wissel D. Rose voor R. Edmondson Northampton Town
74' Wissel Northampton Town Wissel C. Chukwuemeka voor M. Marshall Northampton Town
75' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor B. Morris Northampton Town
77' Wissel Northampton Town Wissel S. McWilliams voor B. Morris Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Northampton Town
Opstellingen Swindon Town - Northampton Town
De opstellingen van Swindon Town en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.