Nabeschouwing Swindon Town - Oxford United (1-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 9 maart 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het dinsdag 9 maart 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Oxford United (1-2)

Het League One duel tussen Swindon Town en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Oxford United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van B. Barker. Swindon Town kreeg via B. Pitman in de 72e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Charles Breakspear de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Oxford United via een goal van D. Agyei in de 82e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat T. Curran namens Swindon Town in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Oxford United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swindon Town - Oxford United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Oxford United Doelpunt B. Barker met assist van E. Moore Oxford United 0-1
9' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Lyden Swindon Town
33' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Thompson Swindon Town
34' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Sykes Oxford United
46' Wissel Swindon Town Wissel A. Grant voor J. Lyden Swindon Town
51' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Conroy Swindon Town
64' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor M. Palmer Swindon Town
72' Penalty gemist Swindon Town Penalty gemist B. Pitman Swindon Town
72' Wissel Oxford United Wissel O. Shodipo voor M. Sykes Oxford United
73' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor L. Kelly Oxford United
76' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Forde Oxford United
81' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor M. Taylor Oxford United
81' Wissel Oxford United Wissel L. Chambers-Parillon voor B. Barker Oxford United
82' Doelpunt Oxford United Doelpunt D. Agyei Oxford United 0-2
86' Wissel Swindon Town Wissel T. Curran voor D. Conroy Swindon Town
87' Wissel Swindon Town Wissel A. Odimayo voor T. Broadbent Swindon Town
88' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor D. Agyei Oxford United
92' Doelpunt Swindon Town Doelpunt T. Curran Swindon Town 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Oxford United
Opstellingen Swindon Town - Oxford United
De opstellingen van Swindon Town en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.