Nabeschouwing Swindon Town - Peterborough United (0-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 10 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 10 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Peterborough United (0-3)

Het League One duel tussen Swindon Town en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 0-3 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. Dembele, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Dembele op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 61e minuut was de ideale kans voor Peterborough United om te scoren. J. Clarke-Harris was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 94e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee J. Clarke-Harris zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joshua Smith, waardoor Peterborough United dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swindon Town - Peterborough United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele met assist van M. Eisa Peterborough United 0-1
23' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele Peterborough United 0-2
37' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor S. Twine Swindon Town
54' Wissel Swindon Town Wissel B. Pitman voor J. Payne Swindon Town
61' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor L. Camp Swindon Town
61' Penalty gemist Peterborough United Penalty gemist J. Clarke-Harris Peterborough United
63' Wissel Swindon Town Wissel T. Broadbent voor D. Thompson Swindon Town
68' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor M. Eisa Peterborough United
75' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor R. Brown Peterborough United
82' Wissel Swindon Town Wissel J. Grant voor C. Missilou Swindon Town
86' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
91' Wissel Peterborough United Wissel I. Kanu voor H. Burrows Peterborough United
91' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor S. Dembele Peterborough United
94' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van R. Jones Peterborough United 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Peterborough United
Opstellingen Swindon Town - Peterborough United
De opstellingen van Swindon Town en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.