Nabeschouwing Swindon Town - Plymouth Argyle (0-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 26 januari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het dinsdag 26 januari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Plymouth Argyle (0-2)

Het League One duel tussen Swindon Town en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 0-2 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door P. Camara, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Hardie op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle.

LIVE Swindon Town - Plymouth Argyle 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt P. Camara met assist van C. Grant Plymouth Argyle 0-1
46' Wissel Swindon Town Wissel T. Curran voor H. Hope Swindon Town
46' Wissel Swindon Town Wissel M. Smith voor S. Twine Swindon Town
66' Wissel Swindon Town Wissel B. Pitman voor T. Omotoye Swindon Town
67' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van P. Camara Plymouth Argyle 0-2
73' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor L. Jephcott Plymouth Argyle
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Reeves voor T. Fornah Plymouth Argyle
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Moore voor C. Grant Plymouth Argyle
84' Wissel Swindon Town Wissel J. Payne voor J. Lyden Swindon Town
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Nouble voor R. Hardie Plymouth Argyle
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. Wootton voor D. Mayor Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Plymouth Argyle
Opstellingen Swindon Town - Plymouth Argyle
De opstellingen van Swindon Town en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Swindon Town - Plymouth Argyle

Swindon Town en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swindon Town en Plymouth Argyle in de League One vond plaats op 3 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Plymouth Argyle favoriet. 3 keer wist de ploeg van Swindon Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Swindon Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Swindon Town 0
Winst Plymouth Argyle 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swindon Town op een 23e positie staat, terwijl we Plymouth Argyle terugvinden op de 14e plaats.