Nabeschouwing Swindon Town - Portsmouth (3-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 20 april 2021 - 19:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het dinsdag 20 april 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Portsmouth (3-1)

Het League One duel tussen Swindon Town en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 3-1 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door B. Pitman, waarmee Swindon Town met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 61e minuut voor dat Swindon Town via B. Pitman op 2-0 kwam te staan. In de 82e minuut wist Portsmouth de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Curtis.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Swindon Town vergroot nadat T. Smith de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Swindon Town.

LIVE Swindon Town - Portsmouth 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Swindon Town Doelpunt B. Pitman met assist van J. Payne Swindon Town 1-0
60' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor C. Daniels Portsmouth
61' Penalty Swindon Town Penalty B. Pitman Swindon Town 2-0
70' Wissel Portsmouth Wissel G. Byers voor C. Daniels Portsmouth
72' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Thompson Swindon Town
74' Wissel Portsmouth Wissel J. Bolton voor S. Raggett Portsmouth
79' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor C. Missilou Swindon Town
82' Wissel Portsmouth Wissel A. Cannon voor B. Close Portsmouth
82' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis met assist van J. Marquis Portsmouth 2-1
84' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Nicolaisen Portsmouth
90' Wissel Swindon Town Wissel T. Broadbent voor B. Pitman Swindon Town
91' Doelpunt Swindon Town Doelpunt T. Smith met assist van H. Hope Swindon Town 3-1
93' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor A. Cannon Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Portsmouth
Opstellingen Swindon Town - Portsmouth
De opstellingen van Swindon Town en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.