Nabeschouwing Swindon Town - Shrewsbury Town (0-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 6 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 6 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Shrewsbury Town (0-1)

Het League One duel tussen Swindon Town en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 0-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door H. Chapman, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Swindon Town - Shrewsbury Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt H. Chapman met assist van C. Main Shrewsbury Town 0-1
41' Wissel Swindon Town Wissel T. Curran voor C. Masterson Swindon Town
56' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor T. Curran Swindon Town
62' Wissel Swindon Town Wissel S. Twine voor J. Lyden Swindon Town
73' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor H. Hope Swindon Town
73' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Davis voor S. Goss Shrewsbury Town
73' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Pyke voor H. Chapman Shrewsbury Town
74' Wissel Swindon Town Wissel T. Omotoye voor J. Garrick Swindon Town
74' Wissel Swindon Town Wissel C. Missilou voor H. Hope Swindon Town
87' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Edwards voor S. Whalley Shrewsbury Town
89' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor C. Main Shrewsbury Town
95' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor B. Pitman Swindon Town
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Shrewsbury Town
Opstellingen Swindon Town - Shrewsbury Town
De opstellingen van Swindon Town en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Swindon Town - Shrewsbury Town

Swindon Town en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 28e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Coggins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swindon Town en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 14 november 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Swindon Town favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Shrewsbury Town slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Swindon Town 5
Winst Shrewsbury Town 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swindon Town op een 19e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 17e plaats.