Nabeschouwing Swindon Town - Sunderland (0-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 17 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Sunderland (0-2)

Het League One duel tussen Swindon Town en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door C. Wyke, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 57e minuut voor dat Sunderland via C. Maguire op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sunderland.

LIVE Swindon Town - Sunderland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Donohue Swindon Town
19' Wissel Sunderland Wissel J. Diamond voor J. Willis Sunderland
37' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Wyke met assist van L. Gooch Sunderland 0-1
46' Wissel Swindon Town Wissel J. Stevens voor R. Hunt Swindon Town
46' Wissel Swindon Town Wissel J. Smith voor D. Jaiyesimi Swindon Town
57' Penalty Sunderland Penalty C. Maguire Sunderland 0-2
58' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor T. Smith Swindon Town
81' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor M. Smith Swindon Town
83' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Grounds Swindon Town
89' Wissel Sunderland Wissel A. OBrien voor C. Maguire Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Sunderland
Opstellingen Swindon Town - Sunderland
De opstellingen van Swindon Town en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.