Nabeschouwing Wigan Athletic - Blackpool (0-5) || League One 2020/2021

Dinsdag 26 januari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het dinsdag 26 januari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Blackpool (0-5)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 0-5 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Ekpiteta, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Yates op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Blackpool, waarmee M. Virtue-Thick zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Blackpool geen gas terug, waardoor in de 88e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van E. Simms. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Blackpool. Deze werd gescoord door E. Simms in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Drysdale bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Blackpool.

LIVE Wigan Athletic - Blackpool 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Blackpool Doelpunt M. Ekpiteta Blackpool 0-1
42' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates Blackpool 0-2
53' Doelpunt Blackpool Doelpunt M. Virtue-Thick met assist van J. Husband Blackpool 0-3
54' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Darikwa Wigan Athletic
57' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gardner voor Z. Clough Wigan Athletic
69' Wissel Wigan Athletic Wissel O. Crankshaw voor K. Joseph Wigan Athletic
70' Wissel Blackpool Wissel K. Stewart voor E. Robson Blackpool
70' Wissel Blackpool Wissel E. Simms voor J. Yates Blackpool
77' Wissel Blackpool Wissel S. Kaikai voor B. Lubala Blackpool
81' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor W. Keane Wigan Athletic
88' Doelpunt Blackpool Doelpunt E. Simms Blackpool 0-4
88' Wissel Blackpool Wissel O. Sarkic voor M. Virtue-Thick Blackpool
88' Wissel Blackpool Wissel R. Apter voor J. Williams Blackpool
91' Doelpunt Blackpool Doelpunt E. Simms met assist van R. Apter Blackpool 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Blackpool
Opstellingen Wigan Athletic - Blackpool
De opstellingen van Wigan Athletic en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.