Nabeschouwing Wigan Athletic - Crewe Alexandra (2-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 april 2021 - 13:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het zaterdag 17 april 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Crewe Alexandra (2-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Dodoo, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. In de 70e minuut moest O. Beckles van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Declan Bourne een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Crewe Alexandra verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Wigan Athletic vervolgens op 2-0. Het was L. Evans die vanaf 11 meter wist te scoren in de 72e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic.

LIVE Wigan Athletic - Crewe Alexandra 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. Dodoo Wigan Athletic 1-0
66' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Darikwa Wigan Athletic
70' Rode kaart Crewe Alexandra Rode kaart voor O. Beckles Crewe Alexandra
72' Penalty Wigan Athletic Penalty L. Evans Wigan Athletic 2-0
73' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor M. Mandron Crewe Alexandra
73' Wissel Crewe Alexandra Wissel D. Daniels voor C. Kirk Crewe Alexandra
84' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor V. Solomon-Otabor Wigan Athletic
87' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gardner voor W. Keane Wigan Athletic
88' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Proctor voor J. Dodoo Wigan Athletic
95' Wissel Wigan Athletic Wissel Z. Clough voor F. Ojo Wigan Athletic
95' Wissel Wigan Athletic Wissel K. Joseph voor C. Lang Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Crewe Alexandra
Opstellingen Wigan Athletic - Crewe Alexandra
De opstellingen van Wigan Athletic en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Wigan Athletic - Crewe Alexandra

Wigan Athletic en Crewe Alexandra treffen elkaar in de 42e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Declan Bourne en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Crewe Alexandra in de League One vond plaats op 10 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crewe Alexandra. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wigan Athletic als Crewe Alexandra wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Wigan Athletic 1
Winst Crewe Alexandra 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 20e positie staat, terwijl we Crewe Alexandra terugvinden op de 15e plaats.