Nabeschouwing Wigan Athletic - Ipswich Town (0-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 27 maart 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het zaterdag 27 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Ipswich Town (0-0)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Wigan Athletic en Ipswich Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Wigan Athletic en Ipswich Town gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter James Bell niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Wigan Athletic - Ipswich Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Aasgaard Wigan Athletic
46' Wissel Ipswich Town Wissel L. Woolfenden voor K. Vincent-Young Ipswich Town
60' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor F. Sears Ipswich Town
60' Wissel Ipswich Town Wissel J. Harrop voor A. Judge Ipswich Town
64' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Darikwa Wigan Athletic
68' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Woolfenden Ipswich Town
68' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gardner voor T. Aasgaard Wigan Athletic
69' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Lang Wigan Athletic
71' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dobra voor G. Edwards Ipswich Town
83' Wissel Wigan Athletic Wissel Z. Clough voor V. Solomon-Otabor Wigan Athletic
87' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Chambers Ipswich Town
89' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Dodoo voor W. Keane Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Ipswich Town
Opstellingen Wigan Athletic - Ipswich Town
De opstellingen van Wigan Athletic en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wigan Athletic - Ipswich Town

Wigan Athletic en Ipswich Town treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Bell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Ipswich Town in de League One vond plaats op 13 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ipswich Town favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wigan Athletic te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wigan Athletic. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wigan Athletic 0
Winst Ipswich Town 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 22e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 11e plaats.