Nabeschouwing Wigan Athletic - Lincoln City (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 20 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het zaterdag 20 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Lincoln City (1-2)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door C. Lang, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Lincoln City kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Scully, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette T. Hopper zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lincoln City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Trevor Kettle, waardoor Lincoln City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Lincoln City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Lang Wigan Athletic 1-0
34' Doelpunt Lincoln City Doelpunt A. Scully Lincoln City 1-1
41' Wissel Lincoln City Wissel C. Bramall voor A. Scully Lincoln City
46' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Massey voor C. Merrie Wigan Athletic
49' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Aasgaard Wigan Athletic
54' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Proctor Wigan Athletic
70' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor S. Wootton Wigan Athletic
70' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor A. Jackson Lincoln City
72' Wissel Lincoln City Wissel M. H. Sanders voor T. Edun Lincoln City
74' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Hopper met assist van J. Grant Lincoln City 1-2
82' Wissel Wigan Athletic Wissel W. Keane voor V. Solomon-Otabor Wigan Athletic
89' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor A. Palmer Lincoln City
90' Wissel Lincoln City Wissel R. Howarth voor M. Rogers Lincoln City
91' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor G. Massey Wigan Athletic
95' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor B. Johnson Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Lincoln City
Opstellingen Wigan Athletic - Lincoln City
De opstellingen van Wigan Athletic en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.