Nabeschouwing Wigan Athletic - Milton Keynes Dons (3-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 6 maart 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het zaterdag 6 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Milton Keynes Dons (3-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door G. Johnston, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Lang op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Wigan Athletic, waarmee J. Dodoo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Wigan Athletic dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Milton Keynes Dons 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt G. Johnston Wigan Athletic 1-0
32' Wissel Milton Keynes Dons Wissel A. Surman voor J. Houghton Milton Keynes Dons
32' Wissel Milton Keynes Dons Wissel Z. Jules voor D. Harvie Milton Keynes Dons
36' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Tilt Wigan Athletic
60' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Jerome voor J. Mason Milton Keynes Dons
64' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Lang met assist van G. Massey Wigan Athletic 2-0
70' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. Dodoo met assist van V. Solomon-Otabor Wigan Athletic 3-0
75' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Proctor voor J. Dodoo Wigan Athletic
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. McEachran voor W. Grigg Milton Keynes Dons
85' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gardner voor V. Solomon-Otabor Wigan Athletic
85' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor C. Lang Wigan Athletic
91' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor E. Laird Milton Keynes Dons
92' Wissel Wigan Athletic Wissel A. Perry voor F. Ojo Wigan Athletic
92' Wissel Wigan Athletic Wissel Z. Clough voor G. Massey Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Milton Keynes Dons
Opstellingen Wigan Athletic - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Wigan Athletic en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.