Nabeschouwing Wigan Athletic - Northampton Town (2-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 31 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het zaterdag 31 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Northampton Town (2-3)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 2-3 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door R. Watson, waarmee Northampton Town met 0-1 de leiding nam. Northampton Town vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hoskins op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Wigan Athletic vervolgens op 1-2. Het was J. Garner die vanaf 11 meter wist te scoren in de 63e minuut.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Northampton Town vergroot nadat C. Chukwuemeka de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wigan Athletic dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. James de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joshua Smith en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Northampton Town.

LIVE Wigan Athletic - Northampton Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor O. Crankshaw Wigan Athletic
13' Doelpunt Northampton Town Doelpunt R. Watson met assist van D. Rose Northampton Town 0-1
21' Doelpunt Northampton Town Doelpunt S. Hoskins met assist van M. Harriman Northampton Town 0-2
22' Wissel Wigan Athletic Wissel E. Obi voor O. Crankshaw Wigan Athletic
40' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Garner Wigan Athletic
61' Wissel Northampton Town Wissel C. Chukwuemeka voor D. Rose Northampton Town
63' Penalty Wigan Athletic Penalty J. Garner Wigan Athletic 1-2
66' Doelpunt Northampton Town Doelpunt C. Chukwuemeka met assist van S. Hoskins Northampton Town 1-3
68' Wissel Northampton Town Wissel M. Marshall voor N. Adams Northampton Town
73' Wissel Wigan Athletic Wissel K. Joseph voor T. Aasgaard Wigan Athletic
75' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt T. James met assist van T. Pearce Wigan Athletic 2-3
77' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Pearce Wigan Athletic
81' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Sowerby Northampton Town
89' Wissel Northampton Town Wissel L. Racic voor H. Smith Northampton Town
97' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Mitchell Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Northampton Town
Opstellingen Wigan Athletic - Northampton Town
De opstellingen van Wigan Athletic en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.