Nabeschouwing Wigan Athletic - Oxford United (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 21 november 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het zaterdag 21 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Oxford United (1-2)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door M. Taylor, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Oxford United opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het J. Henry die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Oxford United. In de 89e minuut wist Wigan Athletic de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Aasgaard. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Wigan Athletic kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Howard, waardoor Oxford United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Oxford United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van M. McGuane Oxford United 0-1
70' Wissel Wigan Athletic Wissel A. Perry voor M. Palmer Wigan Athletic
70' Wissel Oxford United Wissel M. Sykes voor M. McGuane Oxford United
78' Wissel Oxford United Wissel S. Clare voor L. Kelly Oxford United
79' Wissel Wigan Athletic Wissel O. Crankshaw voor D. Gardner Wigan Athletic
79' Wissel Oxford United Wissel O. Shodipo voor J. Obita Oxford United
83' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. James Wigan Athletic
86' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor G. Massey Wigan Athletic
87' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry met assist van S. Clare Oxford United 0-2
89' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt T. Aasgaard met assist van T. Pearce Wigan Athletic 1-2
92' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor M. Taylor Oxford United
93' Wissel Oxford United Wissel J. Mousinho voor J. Henry Oxford United
98' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Merrie Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Oxford United
Opstellingen Wigan Athletic - Oxford United
De opstellingen van Wigan Athletic en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.