Nabeschouwing Wigan Athletic - Peterborough United (0-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 20 oktober 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het dinsdag 20 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Peterborough United (0-1)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 0-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Clarke-Harris, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Wigan Athletic - Peterborough United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
28' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van D. Butler Peterborough United 0-1
36' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor D. Butler Peterborough United
59' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Merrie voor W. Keane Wigan Athletic
66' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor G. Massey Wigan Athletic
81' Wissel Wigan Athletic Wissel O. Crankshaw voor J. Garner Wigan Athletic
82' Wissel Peterborough United Wissel R. Broom voor S. Dembele Peterborough United
88' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor M. Palmer Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Peterborough United
Opstellingen Wigan Athletic - Peterborough United
De opstellingen van Wigan Athletic en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wigan Athletic - Peterborough United

Wigan Athletic en Peterborough United treffen elkaar in de 7e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ross Joyce en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Peterborough United in de League One vond plaats op 13 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wigan Athletic als Peterborough United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Wigan Athletic 1
Winst Peterborough United 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 18e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 4e plaats.