Nabeschouwing Wigan Athletic - Sunderland (2-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 13 april 2021 - 19:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het dinsdag 13 april 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Sunderland (2-1)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door C. Wyke, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Wigan Athletic kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Keane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette C. Lang zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wigan Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Wigan Athletic dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Sunderland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Wyke met assist van A. McGeady Sunderland 0-1
38' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor W. Keane Wigan Athletic
42' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van J. Dodoo Wigan Athletic 1-1
46' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
50' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Lang Wigan Athletic
58' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Lang met assist van V. Solomon-Otabor Wigan Athletic 2-1
63' Wissel Sunderland Wissel G. Leadbitter voor D. Hume Sunderland
64' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor J. Jones Sunderland
64' Wissel Sunderland Wissel C. McFadzean voor J. Diamond Sunderland
64' Wissel Sunderland Wissel R. Stewart voor M. Power Sunderland
82' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Whelan voor V. Solomon-Otabor Wigan Athletic
87' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor W. Keane Wigan Athletic
90' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor L. Robinson Wigan Athletic
95' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Proctor voor J. Dodoo Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Sunderland
Opstellingen Wigan Athletic - Sunderland
De opstellingen van Wigan Athletic en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.