Nabeschouwing Nacional - Desportivo Aves (0-0) || Primeira Liga

Zaterdag 6 april 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Nacional het zaterdag 6 april 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Madeira (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Nacional - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Desportivo Aves (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Nacional en Desportivo Aves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor L. Rosić van Nacional. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 39e minuut het veld moest verlaten. In de 46e minuut kreeg Vitor van Desportivo Aves voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Desportivo Aves de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Het was Nacional dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Nacional, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Desportivo Aves
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
137
61
Gevaarlijke aanvallen
64
34
Passes
443
263
Overtredingen
9
16
Buitenspel
0
2
Corners
11
5
Wissels
3
3
LIVE Nacional - Desportivo Aves 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Vítor Gonçalves Nacional
27' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Claudio Falcão Desportivo Aves
31' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Vitor Desportivo Aves
34' Gele kaart Nacional Gele kaart voor L. Rosić Nacional
39' Tweede gele kaart Nacional Tweede gele kaart voor L. Rosić Nacional
43' Wissel Nacional Wissel Julio voor G. Arabidze Nacional
46' Tweede gele kaart Desportivo Aves Tweede gele kaart voor Vitor Desportivo Aves
48' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Julio Nacional
51' Wissel Nacional Wissel B. Riascos voor Witi Nacional
66' Wissel Desportivo Aves Wissel Caique voor L. Fariña Desportivo Aves
74' Wissel Desportivo Aves Wissel José Varela voor Baldé Desportivo Aves
81' Wissel Nacional Wissel O. Hamzaoui voor B. Rochez Nacional
90' Wissel Desportivo Aves Wissel Rúben Oliveira voor Luquinhas Desportivo Aves
Opstellingen Nacional - Desportivo Aves
De opstellingen van Nacional en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Desportivo Aves

Nacional en Desportivo Aves treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Nacional en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Nacional 0
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nacional op een 15e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Nacional - Desportivo Aves Opstelling Nacional Opstelling Desportivo Aves Live Nacional - Desportivo Aves Live Nacional - Desportivo Aves kijken Nacional - Desportivo Aves kijken Live Nacional - Desportivo Aves stream Nacional - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Nacional - Desportivo Aves Uitslag Nacional - Desportivo Aves Statistieken Nacional - Desportivo Aves Primeira Liga 2018/2019 Nacional - Desportivo Aves wedden Nacional - Desportivo Aves gokken Nacional - Desportivo Aves Unibet