Nabeschouwing Portimonense - Moreirense (0-2) || Primeira Liga

Vrijdag 29 maart 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Portimonense het vrijdag 29 maart 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Moreirense (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-2 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Chiquinho, waarmee Moreirense met 0-1 de leiding nam. Moreirense vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Heriberto Tavares op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Moreirense.

Wedstrijdstatistieken Portimonense - Moreirense
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
23
13
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
110
110
Gevaarlijke aanvallen
60
39
Passes
405
371
Overtredingen
14
15
Buitenspel
5
4
Corners
9
6
Wissels
3
3
LIVE Portimonense - Moreirense 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Moreirense Doelpunt Chiquinho met assist van João Aurélio Moreirense 0-1
43' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Tormena Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Dener voor Tormena Portimonense
60' Doelpunt Moreirense Doelpunt Heriberto Tavares met assist van Chiquinho Moreirense 0-2
70' Wissel Moreirense Wissel Lucas voor Pedro Nuno Moreirense
75' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Sá Portimonense
77' Wissel Moreirense Wissel D. Texeira voor Heriberto Tavares Moreirense
77' Wissel Portimonense Wissel Ruster voor Lucas Fernandes Portimonense
78' Wissel Portimonense Wissel C. Wellington voor Bruno Tabata Portimonense
82' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor I. Camará Moreirense
87' Wissel Moreirense Wissel Fabio Pacheco voor Arsénio Moreirense
87' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ruster Portimonense
Opstellingen Portimonense - Moreirense
De opstellingen van Portimonense en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Moreirense

Portimonense en Moreirense treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Portimonense en Moreirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Portimonense 0
Winst Moreirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 10e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Portimonense - Moreirense Opstelling Portimonense Opstelling Moreirense Live Portimonense - Moreirense Live Portimonense - Moreirense kijken Portimonense - Moreirense kijken Live Portimonense - Moreirense stream Portimonense - Moreirense Fox Sports Nabeschouwing Portimonense - Moreirense Uitslag Portimonense - Moreirense Statistieken Portimonense - Moreirense Primeira Liga 2018/2019 Portimonense - Moreirense wedden Portimonense - Moreirense gokken Portimonense - Moreirense Unibet