Nabeschouwing Marítimo - Feirense (2-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 14 april 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Marítimo het zondag 14 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Feirense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 2-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Crivellaro van Feirense via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 39 minuten was het Joel die Marítimo op een 1-0 voorsprong zette. In de 43e werd de voorsprong voor Marítimo verdubbeld dankzij een doelpunt van Edgar Costa.

In de 71e minuut moest Feirense verder met een man minder, nadat Ali Ghazal een tweede gele kaart kreeg. In de 73e minuut moest Feirense verder met een man minder, nadat Bruno Nascimento een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Marítimo.

LIVE Marítimo - Feirense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Zainadine Junior Marítimo
13' Penalty gemist Feirense Penalty gemist Crivellaro Feirense
37' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Renê Marítimo
39' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel met assist van Nanu Marítimo 1-0
42' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Bruno Nascimento Feirense
43' Doelpunt Marítimo Doelpunt Edgar Costa Marítimo 2-0
50' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Kuca Feirense
53' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Edgar Costa Marítimo
53' Wissel Marítimo Wissel Fabricio Baiano voor Edgar Costa Marítimo
58' Wissel Feirense Wissel João Silva voor Kuca Feirense
58' Wissel Feirense Wissel L. Ofori voor Marco Soares Feirense
65' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
67' Gele kaart Feirense Gele kaart voor João Silva Feirense
68' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Ali Ghazal Feirense
71' Tweede gele kaart Feirense Tweede gele kaart voor Ali Ghazal Feirense
73' Tweede gele kaart Feirense Tweede gele kaart voor Bruno Nascimento Feirense
77' Wissel Feirense Wissel Philipe Sampaio voor Luís Machado Feirense
83' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Crivellaro Feirense
84' Wissel Marítimo Wissel Joel voor Marítimo
84' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor L. Barrera Joel Marítimo
88' Wissel Marítimo Wissel Leandro Cardoso voor Renê Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Feirense
Opstellingen Marítimo - Feirense
De opstellingen van Marítimo en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Feirense

Marítimo en Feirense treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 10 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Feirense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Marítimo 4
Winst Feirense 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 13e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 18e plaats.