Nabeschouwing Moreirense - Benfica (0-4) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Moreirense het zondag 17 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Benfica (0-4)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Benfica is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door João Félix, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Samaris op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee Rafa Silva zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Benfica in de 83e minuut, nadat Florentino Luís de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Benfica.

LIVE Moreirense - Benfica 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor João Aurélio Moreirense
36' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Fabio Pacheco Moreirense
37' Doelpunt Benfica Doelpunt João Félix met assist van Álex Grimaldo Benfica 0-1
43' Doelpunt Benfica Doelpunt A. Samaris met assist van Pizzi Benfica 0-2
46' Wissel Moreirense Wissel A. DAlberto voor Bruno Silva Moreirense
46' Wissel Moreirense Wissel I. Camará voor Fabio Pacheco Moreirense
48' Doelpunt Benfica Doelpunt Rafa Silva Benfica 0-3
60' Wissel Moreirense Wissel Nenê voor Arsénio Moreirense
63' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Ivanildo Fernandes Moreirense
72' Wissel Benfica Wissel Gedson Fernandes voor Pizzi Benfica
78' Wissel Benfica Wissel Florentino Luís voor Gabriel Benfica
83' Doelpunt Benfica Doelpunt Florentino Luís Benfica 0-4
85' Wissel Benfica Wissel F. Cervi voor Jonas Benfica
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor B. Aouacheria Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Benfica
Opstellingen Moreirense - Benfica
De opstellingen van Moreirense en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Benfica

Moreirense en Benfica treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 2 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 10 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Moreirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 1
Winst Benfica 10
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 5e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 1e plaats.