Nabeschouwing Nacional - Santa Clara (0-3) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Nacional het zondag 30 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Madeira (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Nacional - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Santa Clara (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 0-3 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Santa Clara kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Fernando. Santa Clara vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Osama Rashid op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Santa Clara, waarmee D. Pineda zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Mota, waardoor Santa Clara dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nacional - Santa Clara 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Fernando Santa Clara 0-1
26' Wissel Nacional Wissel A. Paločević voor A. Alhassan Nacional
28' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Patrick Santa Clara
66' Wissel Santa Clara Wissel Bruno Lamas voor M. Chrien Santa Clara
66' Wissel Nacional Wissel G. Arabidze voor Jota Nacional
67' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Osama Rashid Santa Clara 0-2
76' Doelpunt Santa Clara Doelpunt D. Pineda met assist van A. Stephens Santa Clara 0-3
80' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Julio Nacional
84' Wissel Santa Clara Wissel P. Pacheco voor Osama Rashid Santa Clara
87' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Fernando Santa Clara
90' Wissel Santa Clara Wissel Minhoca voor A. Stephens Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Santa Clara
Opstellingen Nacional - Santa Clara
De opstellingen van Nacional en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Santa Clara

Nacional en Santa Clara treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nacional en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Nacional 0
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nacional op een 17e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 12e plaats.