Nabeschouwing Vitória Setúbal - Desportivo Aves (2-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 17:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 11 augustus 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Desportivo Aves (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Vitória FC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Costinha. In de 50e minuut moest Claudio Falcão van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Desportivo Aves verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Vitória FC via een goal van J. Cádiz in de 61e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 66e minuut moest Desportivo Aves verder met een man minder, nadat Jorge Fellipe een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal.

LIVE Vitória Setúbal - Desportivo Aves 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Costinha met assist van Frédéric Mendy Vitória FC 1-0
41' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Jorge Fellipe Desportivo Aves
50' Rode kaart Desportivo Aves Rode kaart voor Claudio Falcão Desportivo Aves
50' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Derley Desportivo Aves
54' Wissel Desportivo Aves Wissel Rúben Oliveira voor Nildo Petrolina Desportivo Aves
61' Doelpunt Vitória FC Doelpunt J. Cádiz met assist van Zequinha Vitória FC 2-0
62' Wissel Desportivo Aves Wissel L. Fariña voor Bruno Braga Desportivo Aves
62' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Semedo Vitória FC
65' Wissel Vitória FC Wissel André Pedrosa voor Semedo Vitória FC
66' Tweede gele kaart Desportivo Aves Tweede gele kaart voor Jorge Fellipe Desportivo Aves
70' Wissel Vitória FC Wissel Alexandre Ferreira voor Frédéric Mendy Vitória FC
70' Wissel Desportivo Aves Wissel Ponck voor Derley Desportivo Aves
80' Wissel Vitória FC Wissel Allef voor J. Cádiz Vitória FC
87' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Nuno Reis Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Desportivo Aves
Opstellingen Vitória Setúbal - Desportivo Aves
De opstellingen van Vitória Setúbal en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Desportivo Aves

Vitória Setúbal en Desportivo Aves treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 29 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Vitória Setúbal favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.