Nabeschouwing Arouca - Chaves (0-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 18 september 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Arouca het zondag 18 september 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca (Arouca) in Arouca.

Via de Arouca - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Chaves (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 44e minuut dacht Chaves op voorsprong te komen via een doelpunt van Perdigão. Helaas voor Chaves werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Arouca - Chaves 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Chaves Doelpunt Perdigão met assist van Fábio Martins Chaves
46' Wissel Arouca Wissel M. de Jesús voor Mateus Arouca
54' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Fábio Martins Chaves
57' Wissel Arouca Wissel Artur Moreira voor Zequinha Arouca
69' Wissel Chaves Wissel Hamdou Elhouni voor Fábio Martins Chaves
73' Wissel Arouca Wissel Kuca voor Hugo Basto Arouca
82' Wissel Chaves Wissel João Mário voor Perdigão Chaves
90' Wissel Chaves Wissel Ponck voor Bruno Braga Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Chaves
Opstellingen Arouca - Chaves
De opstellingen van Arouca en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Chaves

Arouca en Chaves treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arouca en Chaves elkaar treffen in de Primeira Liga.