Nabeschouwing Arouca - Feirense (2-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 15 april 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Arouca het zaterdag 15 april 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Feirense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves geëindigd in een 2-0 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Arouca op voorsprong te komen via een doelpunt van Kuca. Helaas voor Arouca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Arouca dat via Kuca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Arouca - Feirense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty Arouca Penalty Kuca Arouca
14' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Paulo Monteiro Feirense
35' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Artur Moreira Arouca
38' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Ricardo Dias Feirense
46' Wissel Arouca Wissel Mateus voor Sami Arouca
51' Doelpunt Arouca Doelpunt Kuca met assist van Adilson Goiano Arouca
60' Wissel Feirense Wissel Hugo Seco voor Ricardo Dias Feirense
65' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Paraiba Feirense
77' Wissel Feirense Wissel Fabinho voor Luís Aurélio Feirense
78' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nuno Coelho Arouca
83' Wissel Arouca Wissel Nuno Valente voor Artur Moreira Arouca
86' Wissel Feirense Wissel William Tchuameni voor Tiago Silva Feirense
91' Wissel Arouca Wissel Walter González voor Tómané Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Feirense
Opstellingen Arouca - Feirense
De opstellingen van Arouca en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Feirense

Arouca en Feirense treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 4 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Arouca favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Feirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.