Nabeschouwing Arouca - Porto (0-4) || Primeira Liga 2016/2017

Vrijdag 10 maart 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Arouca het vrijdag 10 maart 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Porto (0-4)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Porto is onder leiding van scheidsrechter Hugo Miguel geëindigd in een 0-4 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van Danilo Pereira. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Porto dat via Tiquinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Hugo Miguel. Diogo Jota dacht na 71 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Porto via Tiquinho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Hugo Miguel voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

LIVE Arouca - Porto 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Porto Doelpunt Danilo Pereira met assist van Y. Brahimi Porto
25' Doelpunt Porto Doelpunt Tiquinho met assist van Óliver Torres Porto
53' Wissel Arouca Wissel Walter González voor Crivellaro Arouca
59' Wissel Arouca Wissel Artur Moreira voor Kuca Arouca
71' Doelpunt Porto Doelpunt Diogo Jota Porto
71' Wissel Porto Wissel Diogo Jota voor André Silva Porto
72' Wissel Arouca Wissel Sancidino Silva voor Mateus Arouca
76' Wissel Porto Wissel Otavinho voor Y. Brahimi Porto
83' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Pereira Porto
83' Gele kaart Porto Gele kaart voor André André Porto
84' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nuno Valente Arouca
85' Wissel Porto Wissel João Carlos voor André André Porto
86' Doelpunt Porto Doelpunt Tiquinho met assist van M. Pereira Porto
89' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Jubal Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Porto
Opstellingen Arouca - Porto
De opstellingen van Arouca en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Porto

Arouca en Porto treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 22 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 6 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.