Nabeschouwing Belenenses - Arouca (1-1) || Primeira Liga 2016/2017

Maandag 26 september 2016 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Belenenses het maandag 26 september 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Restelo in Lisboa.

Via de Belenenses - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Arouca (1-1)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Belenenses en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 15e minuut dacht Belenenses op voorsprong te komen via een doelpunt van Camará. Helaas voor Belenenses werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Arouca dat via Kuca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Belenenses - Arouca 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Belenenses Doelpunt Camará met assist van Gerso Fernandes Belenenses
29' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Adilson Goiano Arouca
35' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nuno Coelho Arouca
46' Wissel Arouca Wissel Kuca voor Walter González Arouca
50' Doelpunt Arouca Doelpunt Kuca met assist van Artur Moreira Arouca
67' Wissel Belenenses Wissel Sturgeon voor Miguel Rosa Belenenses
70' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Vitor Gomes Belenenses
73' Wissel Arouca Wissel M. de Jesús voor Artur Moreira Arouca
79' Wissel Belenenses Wissel K. Andrić voor Vitor Gomes Belenenses
80' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Oriol Rosell Belenenses
86' Wissel Arouca Wissel Crivellaro voor Nuno Valente Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Arouca
Opstellingen Belenenses - Arouca
De opstellingen van Belenenses en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Arouca

Belenenses en Arouca treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 21 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Belenenses als Arouca wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.