Nabeschouwing Belenenses - Chaves (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 5 maart 2017 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Belenenses het zondag 5 maart 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Restelo in Lisboa.

Via de Belenenses - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Chaves (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota da Silva geëindigd in een 2-1 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Chaves op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro Tiba. Helaas voor Chaves werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Belenenses dat via Maurides dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Manuel Mota da Silva. Tiago Caeiro dacht na 91 minuten te scoren voor Belenenses, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Manuel Mota da Silva voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Belenenses - Chaves 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Belenenses Wissel André Sousa voor H. Yebda Belenenses
10' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Bressan Chaves
45' Doelpunt Chaves Doelpunt Pedro Tiba met assist van Nelson Lenho Chaves
46' Wissel Belenenses Wissel Fábio Nunes voor Juanto Belenenses
69' Wissel Chaves Wissel Perdigão voor Rafael Batatinha Chaves
71' Doelpunt Belenenses Doelpunt Maurides met assist van Miguel Rosa Belenenses
72' Wissel Belenenses Wissel Tiago Caeiro voor Camará Belenenses
73' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor R. Åhman-Persson Belenenses
76' Wissel Chaves Wissel Rafael Lopes voor Fábio Martins Chaves
81' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Fábio Nunes Belenenses
85' Wissel Chaves Wissel João Patrão voor Bruno Braga Chaves
91' Doelpunt Belenenses Doelpunt Tiago Caeiro met assist van Maurides Belenenses
93' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor André Sousa Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Chaves
Opstellingen Belenenses - Chaves
De opstellingen van Belenenses en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Chaves

Belenenses en Chaves treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota da Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 1 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 1 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Belenenses. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.