Nabeschouwing Belenenses - Sporting Braga (1-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 18 maart 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Belenenses het zaterdag 18 maart 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Restelo in Lisboa.

Via de Belenenses - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Sporting Braga (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Hanin. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Sporting Braga dat via Rui Fonte dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho. Maurides dacht na 22 minuten te scoren voor Belenenses, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 84e minuut moest Belenenses verder met een man minder, nadat Fábio Nunes een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Belenenses - Sporting Braga 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Eigen doelpunt Sporting Braga Eigen doelpunt F. Hanin Sporting Braga
19' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Rui Fonte met assist van F. Cartabia Sporting Braga
22' Penalty Belenenses Penalty Maurides Belenenses
37' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Rafael Assis Sporting Braga
57' Wissel Sporting Braga Wissel N. Stojiljković voor F. Cartabia Sporting Braga
59' Wissel Belenenses Wissel Tiago Caeiro voor Juanto Belenenses
59' Wissel Belenenses Wissel Fábio Nunes voor Camará Belenenses
61' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Domingos Duarte Belenenses
68' Wissel Sporting Braga Wissel Alan voor Pedro Santos Sporting Braga
71' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Fábio Nunes Belenenses
81' Wissel Belenenses Wissel Diogo Viana voor Miguel Rosa Belenenses
82' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Marafona Sporting Braga
84' Tweede gele kaart Belenenses Tweede gele kaart voor Fábio Nunes Belenenses
91' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Djavan Ferreira Sporting Braga
92' Wissel Sporting Braga Wissel Marcelo Goiano voor Ricardo Horta Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Sporting Braga
Opstellingen Belenenses - Sporting Braga
De opstellingen van Belenenses en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Sporting Braga

Belenenses en Sporting Braga treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 9 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Belenenses. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.