Nabeschouwing Benfica - Boavista (3-3) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 14 januari 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Benfica het zaterdag 14 januari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) (Lisboa) in Lisboa.

Via de Benfica - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Boavista (3-3)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Benfica en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 14e minuut dacht Boavista op voorsprong te komen via een doelpunt van Iuri Medeiros. Helaas voor Boavista werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Boavista dat via Lucas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira. A. Schembri dacht na 25 minuten te scoren voor Boavista, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 41e minuut scoorde Benfica via K. Mitroglou, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 53 minuten spelen wist Benfica via Jonas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira. In de 67e minuut scoorde Fábio Espinho namens Benfica. Scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 97 minuten moest Boavista speler K. Ağayev het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Boavista de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Kort daarna blies scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

LIVE Benfica - Boavista 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Boavista Doelpunt Iuri Medeiros Boavista
20' Doelpunt Boavista Doelpunt Lucas met assist van Iuri Medeiros Boavista
25' Doelpunt Boavista Doelpunt A. Schembri met assist van Iuri Medeiros Boavista
38' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Luisão Benfica
38' Wissel Benfica Wissel K. Mitroglou voor Rafa Silva Benfica
41' Doelpunt Benfica Doelpunt K. Mitroglou met assist van E. Salvio Benfica
46' Wissel Benfica Wissel F. Cervi voor Luisão Benfica
53' Penalty Benfica Penalty Jonas Benfica
65' Wissel Benfica Wissel A. Živković voor Goncalo Guedes Benfica
66' Wissel Boavista Wissel A. Bukia voor A. Schembri Boavista
67' Eigen doelpunt Benfica Eigen doelpunt Fábio Espinho Benfica
68' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Lucas Boavista
69' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Fábio Espinho Boavista
75' Gele kaart Boavista Gele kaart voor K. Ağayev Boavista
77' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Iuri Medeiros Boavista
77' Wissel Boavista Wissel Tiago Mesquita voor Iuri Medeiros Boavista
87' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Nélson Semedo Benfica
89' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Philipe Sampaio Boavista
89' Wissel Boavista Wissel E. Mahmudov voor Fábio Espinho Boavista
97' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor K. Ağayev Boavista
97' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jardel Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Boavista
Opstellingen Benfica - Boavista
De opstellingen van Benfica en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Boavista

Benfica en Boavista treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 20 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.