Nabeschouwing Benfica - Chaves (3-1) || Primeira Liga 2016/2017

Vrijdag 24 februari 2017 - 22:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Benfica het vrijdag 24 februari 2017 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) (Lisboa) in Lisboa.

Via de Benfica - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Chaves (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 3-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Mitroglou. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Chaves dat via R. Bressan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida. Rafa Silva dacht na 50 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Benfica via K. Mitroglou, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Benfica - Chaves 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Benfica Doelpunt K. Mitroglou met assist van Nélson Semedo Benfica
44' Doelpunt Chaves Doelpunt R. Bressan met assist van Perdigão Chaves
50' Doelpunt Benfica Doelpunt Rafa Silva met assist van Nélson Semedo Benfica
55' Wissel Benfica Wissel Jonas voor E. Salvio Benfica
67' Wissel Chaves Wissel Davidson voor Fábio Martins Chaves
68' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Nélson Semedo Benfica
70' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Davidson Chaves
75' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Pedro Tiba Chaves
76' Wissel Chaves Wissel Rafael Lopes voor Willian Chaves
77' Wissel Benfica Wissel Filipe Augusto voor Pizzi Benfica
78' Wissel Chaves Wissel João Patrão voor Bruno Braga Chaves
88' Doelpunt Benfica Doelpunt K. Mitroglou Benfica
88' Wissel Benfica Wissel F. Cervi voor Rafa Silva Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Chaves
Opstellingen Benfica - Chaves
De opstellingen van Benfica en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Chaves

Benfica en Chaves treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 24 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Chaves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.