Nabeschouwing Benfica - Feirense (4-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Benfica het zondag 2 oktober 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) (Lisboa) in Lisboa.

Via de Benfica - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Feirense (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira geëindigd in een 4-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Luís Aurélio. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Benfica dat via E. Salvio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira. F. Cervi dacht na 70 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde Benfica via Álex Grimaldo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

LIVE Benfica - Feirense 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Eigen doelpunt Benfica Eigen doelpunt Luís Aurélio Benfica
54' Wissel Feirense Wissel Fabinho voor Cris Feirense
58' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Ricardo Dias Feirense
61' Doelpunt Benfica Doelpunt E. Salvio Benfica
65' Wissel Benfica Wissel F. Cervi voor A. Carrillo Benfica
65' Wissel Feirense Wissel A. Kakuba voor Vítor Bruno Feirense
70' Doelpunt Benfica Doelpunt F. Cervi met assist van Nélson Semedo Benfica
72' Wissel Feirense Wissel Platiny voor Luís Aurélio Feirense
78' Wissel Benfica Wissel José Gomes voor K. Mitroglou Benfica
84' Wissel Benfica Wissel A. Živković voor Goncalo Guedes Benfica
94' Doelpunt Benfica Doelpunt Álex Grimaldo Benfica
92' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Paulo Monteiro Feirense
91' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Sérgio Semedo Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Feirense
Opstellingen Benfica - Feirense
De opstellingen van Benfica en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Feirense

Benfica en Feirense treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 28 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Feirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.